Deelnemer worden op Kwekerij Het Nieuwe Veld

Mensen die belangstelling hebben, kunnen een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. Trajecten worden afgestemd op de individuele deelnemer. De persoonlijke behoefte en de mogelijkheden van de deelnemers bepalen de mate van begeleiding. Zorg kan worden afgenomen met een PGB of via de WMO.

Deelnemers kunnen meewerken met opkweken van vasteplanten maar ook in de verzorging van de bijenvolken, helpen met honingslingeren en het onderhouden van de bijenkasten. Hierdoor kunnen ze een nieuwe ervaring opdoen, vaardigheden ontwikkelen en misschien uitgroeien tot jonge imker.

 

 

Het Nieuwe Veld is lid van het collectief Kleinschalige Zorg Salland. Dit is een samenwerkingsverband van 18 kleinschalige zorgaanbieders in de gemeentes Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Kenmerkend voor alle zelfstandige zorgondernemingen is de persoonlijke aandacht, vaste begeleiding, kleine groepen en maatwerk. Meer informatie vindt u op www.kleinschaligezorgsalland.nl. 

Wist u dat?

KWEKERIJ HET NIEUWE VELD ondersteund wordt door ‘Stichting Vrienden van het Nieuwe Veld'. Deze stichting heeft als doel het werven van fondsen ter ondersteuning van mensen die werkzaam zijn bij en/of behoren tot de doelgroep van de Kwekerij Het Nieuwe Veld.